I øst stiger solen opp – Tips 8

Denne serien med Gulløyeblikk har jeg laget for at du skal se hvor enkelt det er å få en god følelse, opplevelse og minne som du vil leve lenge på. Det er de små tingene i hverdagen som tilsammen er det jeg kaller din nye Gullalder.

I dag får du altså den siste lille utfordringen i denne serien på aktiviteter du har gjort disse 8 ukene. 

Denne uken skal du se på 1 soloppgang og 1 solnedgang. Det behøver ikke være samme dagen. Er du så heldig at du kan gjøre en av delene fra vinduet ditt er det helt i orden. Det er opplevelsen som er viktig og de tingene du skal tenke på der og da.

Ved soloppgang skal du tenke over mulighetene som dagen legger tilrette for deg. Det er ikke få? Du kan selv velge og vrake.

Ved solnedgang kan du tenke over hvor mye flott du har opplevd i løpet av dagen. Ting du vil gjemme på av minner fra nettopp denne dagen.

Nå er jeg spent på hvilken av disse 8 tipsene som var i denne serien som du synes gav deg mest. Har du mistet artiklene, får du linkene til hver av dem her:

Tips 1: Kjenn på og ta et bilde av en knopp 
Tips 2: Si heit til noen du ikke kjenner
Tips 3: Plukk litt søppel på din vei
Tips 4: Gi hjelp til en som er eldre
Tips 5: Ring en god venn og fortell noe fint
Tips 6: Gjenopplev et godt gammelt minne
Tips 7: Lag noe mat du gleder deg til

Så håper jeg du synes denne serien var artig. Vi setter pris på dine kommentarer gjerne her på bloggen eller der du fant linken i Sosiale medier. Del gjerne denne serien med dine venner.

Ha en flott dag.

Rate this post

Hits: 976

Del dette;

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.