Hallo, det er bare meg som ringer – Tips 5

Hei igjen mine venner. Nå er vi kommet til uke 5 i denne serien over 8 tips hvor du kan kjenne på Gullalder i hverdagen. Disse små, utfordrende og håpefulle tips, skal altså gi deg glede og den gode følelsen av de små men verdifulle øyeblikk i livet.

Har du glemt å lese de andre 4 Gulløyeblikk som allerede er lagt ut i denne serien, setter du bare ordet “tips” i søkefeltet du finner på høyre siden på forsiden.

Denne gangen kan du gjøre ting helt uten å gå ut. Det eneste du trenger er en telefon. Du skal nemlig ringe en person og fortelle en god historie. MERK: Det er IKKE lov å hverken sende sms eller mail. Det som selvsagt kan godtas er slike apper på mobilen som er telefon, gjerne også med video. Messanger, Facetime, WhatsApp eller noen av de andre program som finnes på moderne mobiltelefoner. Det viktige her er at du snakker direkte med noen i den andre enden. Og ja, du får et pluss om det er en videosamtale. De teller dobbelt. 🙂

Slik gjør du: 

1.) Sett opp en liste over de personene som det er lenge siden du har snakket med. Det fineste er om dere er av alder med stor spredning. Altså bestefar ringer barnebarn, lille Nina ringer mormor eller noe liknende. Det kan gjerne også være en person på din egen alder som du ikke har sett eller snakket med på mange år. En barndomsvenn, en onkel. Du kommer helt sikker på noen. Det kan til og med være en du liker svært godt.

2.) Så tenker du over noe fint, hyggelig du vil fortelle nettopp denne personen. Det kan gjerne være et godt minne som du kom på når du tenkte akkurat på denne personen. Eller det kan være noe som du har opplevd og som fikk deg til å tenke på nettopp denne personen.

Dette er en veldig enkel, men du skal se hvor mye det betyr og gleder i den andre enden.

Tenk over at “Gjør mot andre, det du vil at andre skal gjøre mot deg.”

Rate this post

Hits: 1144

Del dette;

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.