Netthandel – hot or not?

De siste par månedene har jeg gått bananas på nettet og bestilt varer i hytt og pine. Jeg gledet meg til å hente pakker i tur og orden på postkontoret.

Først ut var sånne armbånd fra Kreftforeningen – fuck cancer. De kom i postkassa etter veldig få dager. Dette lovet bra. I en bisetning kan nevnes at armbåndet til gemalen var for lite, han fikk det ikke over hånda. Mitt gikk an, men jeg satt hele tiden og tøyde litt i strikken så det skulle vide seg litt ut. Det gikk som det måtte gå. En vakker dag sa det SPLÆSJ og alle bitene lå strødd. Så nå har vi i hvert fall støttet en god sak.

Så bestilte jeg noen nydelige klær fra shoepmode. Har aldri hørt om dem før, men jeg må innrømme at jeg lot meg friste av en annonse på Facebook. I skrivende stund har jeg ikke mottatt noe. Jeg klarte å skrive feil postnummer på de fleste bestillingene mine, også på denne. Det blir spennende å se om det kommer noe. Jeg bestilte varer for en tusenlapp. Det er mye penger å tape for meg nå. Det veldig pussige er at trackingnummeret er det samme som på et par sko jeg også bestilte, og som jeg har fått, faktisk rett i postkassa. Jeg har påpekt dette, men får ikke noe klokt svar. Time will show!

Så bestilte jeg truser til hele familien (oss to), også med feil postnummer. Selv om dette sendes fra Norge et sted, klarte de ikke å skjønne at det var Kristiansand som gjaldt, og ikke postnummeret. Etter mye om og men kom pakken, og jeg kunne endelig hente noe på postkontoret.

Cellbes har jeg bestilt fra før, og den pakken kom også etter et par uker.

Søresen har også fått sine første olabukser i stretch fra Dressmann. Godt at kona er Dressmann-venn, si.

Nå venter jeg altså bare på denne siste forsendelsen, som jeg er meget spent på.

Jeg holdt på å glemme en siste ting. Et par supre strømpebukser som kostet flesk. De har jeg kjøpt før også, men ville ha i en annen farge. Pakken kom faktisk ganske raskt på postkontoret. Men jeg måtte betale 350 NOK i toll. Nei, tusen takk! Returner den som uavhentet, du, sa jeg.

Jeg synes ikke netthandel er det minste mer lettvint her enn i Spania. Handler du mye på nett?

Bilde: Photo by Markus Spiske on Unsplash

Rate this post

Hits: 6032

Del dette;

2 Kommentar Postet

  1. Jeg synes det er veldig greit å handle hos seriøse aktører. Men du må kjenne til reglement for retur, reklamasjon og kostnader. Dessuten viktig å vite fra hvilke land som vi må betale toll.

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.