Opplev et gammelt minne – Tips 6

Denne uken skal du få lov til å gjøre noe som bare er til deg. Du skal oppsøke et sted du har gode minner fra. Det kan være noe fra barndommen eller et sted fra nyere tid som du gjerne vil kjenne på den gode følelsen da du var der sist. 

Om du har muligheten til å besøke et sted du ikke har vært på mange år. Det kan være en park, en brygge, et lekeområde, en skole, en kirke. Er det for langt unna, er det kanskje mulighet for å se på gamle bilder som du selv har tatt. Du kan også gjøre et stort søk på Internet. Du kan til og med gå virtuelt med GoogleMap på stedet om det er mulig.

Selv er jeg født og oppvokst i Oslo og når jeg virkelig skal mimre litt, drar jeg tilbake til Stensparken og det store fjellet som ligger der.

Som liten gutt, var denne toppen et eldorado å leke på. Vi klatret der andre ikke turde gå og hadde fangehuler og gjemmesteder som kunne skjule skatter. Rognebærtrærne var det beste der og vi brukte dem til blåserørene vi brukte for å skyte med. Vi ble utrolig treffsikre og gjorde oss til gode krigere.

Det å komme tilbake til et slikt sted. Sitte ned og bare drømme tilbake er øyeblikk jeg lever lenge på.

Om du har muligheten til å besøke et sted du ikke har vært på mange år. Det kan være en park, en brygge, et lekeområde, en skole, en kirke. Er det for langt unna, er det kanskje mulighet for å se på gamle bilder som du selv har tatt. Du kan også gjøre et stort søk på Internet. Du kan til og med gå virtuelt med GoogleMap på stedet om det er mulig.

Jeg gleder meg til å høre om ditt minne og hva du husker tilbake til akkurat din plass. 

Rate this post

Hits: 1039

Del dette;

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.