Et måltid du gleder deg til – Tips 7

Denne uken får du et tips jeg har brukt mange ganger og det virker hver gang. Hele målet med denne ukens oppgave er at du skal gjøre noe du gleder deg til. Du har tenkt på hvordan det er i flere dager. Siden dette dreier seg om mat, vil du få vann i munnen bare du tenker på det. 

Det å planlegge noe, forberede seg og så oppleve det er en stor glede og et øyeblikk du kan unne deg en gang imellom. Forrige uke var du på et sted du hadde lyst å vende tilbake til. Et sted du hadde gode minner. Dette er noe i samme gate, men her får du pirret flere sanser samtidig.

Tenk på noe du liker svært godt å spise. Det spiller absolutt ingen rolle hva det er. Det er din sanser som skal tilfredstilles.

Planlegg godt og lag en god og sunn middag denne uken. Det er ikke nødvendig at det er dyrt eller med god vin til, men det viktige her at du planlegger og gleder deg. Om du ikke er så flink til å lage mat, har du sikkert noen du kan dele matlagingsjobben med. Da blir det ekstra gøy på kjøkkenet. Det kan jeg love.

Dersom din favoritt er Biff Tartar, er det enkelt å lage og du får det til.

Lars Keilhau sin berømte Biff Tartar
Lars Keilhau sin berømte Biff Tartar

Om jeg skal være ekstra snill mot deg, kan du faktisk også få lov til å gå på en restaurant, men forutsetningen da er at du ikke gjør det den samme dagen du leser dette, men tar noen ekstra dager for å gå å glede deg. Husk at det behøver slett ikke være noe dyrt. 

Nyt middagen og kjenn på hvor flott du har det.

Rate this post

Hits: 948

Del dette;

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.