8 tips til DIN Gullalder

Mange lurer på hva eller enda oftere, når, Gullalder er. Når starter det og hvordan. Hva må gjøres for å komme til denne Gullalderen?

Det er litt feil. Gullalder er ikke nødvendigvis en tidsalder man kommer i når man har passert x antall år.

Det handler altså egentlig ikke om en tilstand man kommer i på grunn av sin alder. Det handler mer om hvert enkelt lite øyeblikk som gir deg en god følelse. Et lite gullkorn som skinner og som varmer inne i deg. Det kan selvsagt komme når som helst, men i denne serien på 8 uker vil jeg gi deg noen tips og oppgaver du skal gjøre slik at du skal få muligheten av å se hvor lett det kommer til deg helt av seg selv. Når du etter disse ukene har gjort disse oppgavene, vil du være i stand til å finne slike øyeblikk når som helst og hvor som helst, helt selv.

Om du følger disse oppgavene vil du garantert opplever de neste ukene en rekke Gulløyeblikk. Du er kommet i Gullalderen.

I 8 uker framover på onsdag kveld vil du altså få et nytt tips hver uke og sammen med det noen enkle oppgaver. Jeg er kjempespent på hva du synes og gleder meg til å se og høre fra deg.

Tips 1

Det er nå det skjer. Du skal ut og se livet springe ut. Finn en knopp på en busk eller tre som er på vei til å springe ut. Bruk noen minutter på å studere denne lille krabaten som er sprekkeferdig. Ta et bilde.

Gå tett, tett innpå denne knoppen som presser på. Ta på den mellom to fingre. Du kan føle at den vil ut.

Alternativ til en knopp på en busk eller tre, kan du gjerne ta en lilje eller annen plante som kommer nå i disse dager. Gå så tett på det nye livet som du kan. Ta bilde helt inntil og send inn til ja@jasol.eu eller legg det i kommentaren i bloggen her.

Om en uke får du neste tips. Følg med.

Rate this post

Hits: 384

Del dette;

2 Kommentar Postet

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.