folk du møter

Si HEI til noen du ikke kjenner – Tips 2

I dag får du det andre tipset med påfølgende oppgave for et smilende Gulløyeblikk. Dette var egentlig noe jeg lærte eller rettere sagt, oppdaget, da jeg bodde på Kanariøyene.

Der sa alle dette til hverandre, enten du kjente dem eller ikke; HOLA (uttales ÅLA). Det betyr God Dag eller Hei eller begge deler. De første gangene ble jeg virkelig overrasket og fikk knapt fram det samme tilbake tidsnok, men så oppdaget jeg at alle sa det til alle. Det var en herlig opplevelse.

Du gjør kanskje allerede denne litte gesten hver eneste dag? Da får du enda mer igjen nå for å legge merke til hva som skjer. For det kommer til å skje noe magisk.
Det er det lille øyeblikket hvor responsen kommer tilbake vi skal kjenne på, oppdage og glede oss over.

Si HEI til noen du ikke kjenner – og du får et smil og en hilsen tilbake.

Det skal altså ikke være din nærmeste nabo. Du kan gjøre det til flere mennesker samme dagen. Ja, du får sågar lov til å gjøre det hele uken. Du kan gjerne si God Dag eller God Morgen om tiden er mer viktig. Selv veksler jeg med mange varianter av: HeiHei eller bare Hei eller God Dag. Vær glad i stemmen. Du skal være ærlig og glad i stemmen. Det er enklest når du sier dette til folk som går i akkurat motsatt retning av det du gjør. Si det når du er ca 3 meter fra vedkommende. Ikke for langt unna til at vedkommende ikke hører og ikke for nær for at vedkommende ikke rekker å svare.

Kanskje litt nære

Jeg har også sett på reaksjonen og gleden når jeg står på bussholdeplassen og sier “heihei” til noen som haster forbi. Kanskje var de stresset der de gikk, men etter den glade hilsen på veien med “HeiHei”, kommer alltid smilet fram.

Så ser du at “Den største glede er å glede andre

Oppgaven er såre enkel, men jeg vil ha en tilbakemelding fra deg hva du opplevde gjennom uken!

Rate this post

Hits: 917

Del dette;

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.