Ti fordeler med å være pensjonist

For deg som ikke har oppdaget det ennå…

Vekkerklokken! Vekkerklokken er en saga blott. For meg er det en vesentlig årsak til at jeg valgte å pensjonere meg nå. Haha. Det er jo ikke det, men jeg liker faktisk ikke vekkerklokken. Jeg har hatt en avtale med legen og skolen om oppmøte langt på dag det siste skoleåret, og det er grunnen til at jeg har holdt ut. Faktisk. Skolen tror kanskje ikke det, men det er faktisk sant. Takk skolen! Og Dulce, legen min!

Samlet frokost. Det har vi i hvert fall bestemt oss for. Til og med at jeg skal lage den, og at Sørensen skal drive med sine aksjer først, og deretter frokost. OG deretter: gåtur. For begge. Frokosten skal inntas ute. Året rundt! Og skal bestå av egg. Det er vi ikke helt enige om, men det blir nok til det… haha!!!

OM det skulle være sånn at jeg har sovnet sent, så kan jeg sove så lenge jeg vil. Alt annet blir dermed forskjøvet.

Vi skal gå tur hver dag, fem dager i uken. En bestemt rute, som vi gikk før i tiden, som vi likte godt. Ca 3,4 km. God start på dagen!

Fordeler? Det har jeg nesten glemt. Jeg skal ha flyturer til Stavanger in mind hele tiden, med tanke på at det kan være fotballkamper eller danseoppvisninger når som helst. Helt utenfor tidsskjema. Hurra!

Den turen til det nye hotellet i Jumilla? Kanskje det kan bli en bloggpost av  det? Hvem vet?

Flere sånne turer, det kan bli bloggposter av det meste med gode kontakter! ;-). For ikke å snakke om at det endelig kan bli noen golfrunder igjen!

Trene er et privilegium. Kall treningen hva du vil, bare beveg deg!

Sunne hverdagsvaner er en selvfølge. Det må vi minne oss på oftere og oftere… Om ikke helsen er på plass, blir det nemlig lite av alt det andre.

Ikke glem nytelsen! Nyt! Men ikke la det bare blir sukker og ikke noe annet….

Hverdagen er tatt tilbake. Jeg bestemmer mitt eget program og mitt eget tempo. Kan det bli bedre?  kan starte!

GULLALDEREN kan starte!

3.5/5 - (2 votes)

Hits: 3044

Del dette;

2 Kommentar Postet

  1. Du har så rett! Vekkerklokke er en av tingene jeg ikke savner! Kan dog savne kollegialt samvær, men ikke ofte! Friheten til å gjøre det en vil når man vil er ubetalelig. God økonomi gir frihet til å reise med min kjære gjennom 50 år, samt nyte “hytta” i Alicante når vi måtte ønske det!

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. 10 ulemper ved å være pensjonist – Gullalder

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.