Skryt til Norwegian

Siden vi bor i utlandet er vi hyppige flyvere. Eller passasjerer ombord på fly. Nesten alltid bruker vi Norwegian til og fra Norge. Der opplever vi god service og en behagelig reise. Så å si uten unntak. 

Denne historien bekrefter at det finnes god fornuft og hyggelig service hos dette flyselskapet:

Vi hadde bestemt oss for å invitere mitt eldste barnebarn (konfirmant i år) og en venninne på “dannelsesreise” til Roma en langhelg i skoleferien. Billetter og AirBNB ble bestilt i oktober i fjor, så alt skulle være klappet og klart i god tid.

Da min datter etterspurte billettene for jentene for få dager siden, lette jeg rundt og rundt i mitt mailarkiv for reiser. JEG FANT INGEN RETURBILLETT fra Roma til Oslo. Panikken tok meg, og jeg ilte inn på Norwegian.no for å se om det fantes ledige plasser på flighten. Heldigvis gjorde det det, og jeg bestilte i all stillhet før jeg fortalte Sørensen om marerittet. Jeg fikk pepper for ditt og datt, men nå var det viktigste at jentene kom seg HJEM FRA ROMA!

Så kommer et nytt mareritt. Jeg finner igjen billettbestillingen fra i fjor høst, som inneholder tur/retur Oslo-Roma for jentene. Selvfølgelig, hadde jeg nær sagt. Jeg holder da orden når jeg driver med slikt!

Ny pepperrunde fra Sørensen, mens jeg sa at vi flyr jo så ofte at vi kan jo få nyttiggjort oss den. Da jeg skulle forsøke å gjøre om, var ikke mulighetene der overhodet. Enten kunne man omgjøre strekning, eller navn. Er det ikke catch 22 sånt kalles?

Så da kontaktet jeg Norwegian på Facebook, og la fram problemstillingen. Noe av årsaken til dobbeltbestillingen lå i at reisen i fjor var kjøpt gjennom tredjepart, og derfor ikke framkom på “Mine reiser” hos Norwegian. Jeg ba ydmykt om ikke hele denne turen kunne omgjøres til rewardpoeng, så vi kunne bruke dem som vi ville.

Snille Sigrid på Messenger syntes ikke det var nok. Hun ville refundere hele kjøpet av det panikkartede slaget. Makan! Heia Sigrid og alle dere på Norwegian som gjør livet for oss mormorer og andre til en festdag!

Moralen er: Si det som det er. Vær høflig og du skal se at ting kan løses, som til å begynne med syntes uløselige.

Happy Monday! 

5/5 - (1 vote)

Hits: 1915

Del dette;

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.