Norwegian frastøter seg gode kunder

Om jeg minnes rett har jeg fløyet med Norwegian før de gikk sitt første overskuddsår i 2005.

Vi har alle i min familie valgt Norwegian der det er mulig, enten det er til Asia eller i Europa. Jeg registrerte tidlig “konto” for å bestille billetter på nettet og data er der oppdatert til minste detalj med passnummer, bankkort og foretrukket setevalg.

I 2006 flyttet vi til Spania og hadde altså ikke lenger norsk adresse i folkeregisteret.
Vi reiser endel og bl.a. flere ganger til Norge i løpet av året. Totalt antall reiser i løpet av året er omtrent 10. Det er ikke så mye, men i de siste årene ville jeg gjerne skaffe meg Norwegian Bank kortet. Vi oppdaget at man må ha et kredittkort når man skulle leie bil og noe slikt kort hadde vi ikke. Vi hadde bare debetkort. Vi søkte om et Bank Norwegian kort, men fikk avslag, uten noen som helst forklaring. Hadde jeg flydd for lite? Aldri har jeg avbestilt noen reiser!

Jeg forklarte at jeg hadde flere bankkonti i Norge og om de ønsket kunne jeg overføre 1 million sånn som forskudd, til deres bank. Blankt avslag igjen, selvsagt uten begrunnelse denne gangen også. Jeg begynte å lure på om jeg hadde for få aksjer i NAS? Jeg fikk ta meg en tur på børsen igjen.

Flere ganger etter at jeg har bestilt nye reiser fylles mailboksen min med tilbud om Norwegian Bank reward kortet. Hva slags kundedatabase er det de har?
Det er ingen tvil om at Norwegian ikke bryr seg om sine landsmenn som bor i utlandet.

Hva mener du vi kan gjøre for å få en endring på dette tullet?

Kanskje jeg skal gå over til WeChat eller Facebook som nå begynner med banktjenester?

Rate this post

Hits: 7296

Del dette;

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.