Bruk Internet uten begrensninger

Annonse

Mange opplever annonser på nettet “spesialsydd” etter nettopp deg, bare fordi du har søkt på et produkt et annet sted. Hvorfor stiger prisene på flyreiser når du søker og skal finne ferieturen? Hvorfor får du ikke sett favorittprogrammene dine, bare fordi du er på ferie i utlandet. Det skal ikke være slik at du blir utestengt fra å se den tjenesten du har betalt for fordi du bor i et varmere land gjennom vinteren.

Løsningen er beskyttet surfing på nettet. Du bør være anonym og med en sikker tilkobling til Internet. Først da er du sikret at du kan være hvor du vil til enhver tid. 

Et privat nettverk. Et virtuelt privat nettverk er hva VPN er. Det betyr enkelt at du har din egen tunell ingen andre kan se, inn til de nettsidene du vil besøke.

Ingen andre kan følge deg og ingen andre kan se hvor du kommer fra. Om du vil late som du er i USA eller Norge eller Tyskland, er det like enkelt. Mange benytter slike systemer om du f.eks vil ha et USA basert abonnement på HBO eller Netflix. Andre vil ha tilgang til norske nettsider som SUMO, NRK eller andre nettsteder i Norge som stenger deg ute om du befinner deg utenfor Norge og ikke har en norsk IP adresse. Med VPN kan du nettopp være i Norge når du trenger det.

Om du er på et offentlig WiFi nettverk på f.eks kafe, ute på et handlesenter eller på gata i byer, er du temmelig ubeskyttet. WiFi får du nå snart over alt i verden og du kan være helt sikker på at noen der ute sitter å lytter på når det kommer en og annen innom dette nettet. Surfer du med en mobil, er det ikke vanskelig for disse crackere å hente ut bilder og annet fra mobilen, nettbrettet eller den bærbare PCn din.


Det du trenger er et godt VPN program med valgfri lokasljonsmulighet. Det holder ikke med antivirusbeskyttelse eller et vanlig enkelt VPN program. I mange år har jeg testet ut forskjellige program innen denne kategorien. Både gratisprogram og de som koster litt. De aller fleste har ulemper og har ikke vært tilfredsstillende. Enten fungerer de ikke i det hele tatt, eller så er det begrensninger i hastighet eller funksjonalitet.  I mer enn ett år har jeg nå testet ut SaferVPN for meg og min fru på alle våre enheter. Stasjonære maskiner, bærbare, nettbrett og mobil. Det har aldri vært mer befriende å kunne være akkurat der jeg vil til enhver tid. Ikke bare er vi beskyttet fordi alle våre sendinger på Internet er kryptert og på vårt hjemmenettverk gir det oss en ekstra sikkerhet.

Handler du på nettet, enten flybilletter, leiebil, klær, sko eller hva som helst, har du sikkert opplevd det samme som meg. Prisen stiger og i de påfølgende dagene får jeg annonser og mail om akkurat det produktet jeg for noen dager siden søkte på. Ikke så merkelig.
Her er et eksempel som har gitt meg tusenvis av kroner spart ved å bruke dette programmet. Vi reiser ganske mye og dersom du har vært på søkemotorer for flybilletter har du sikkert lagt merke til at desto mer du søker, desto mer stiger prisene på reisen. Dette irriterte meg noe grenseløst og jeg testet ut en ide jeg hadde en dag. Jeg satte VPN på at jeg var et helt annet sted enn det jeg var, mens jeg i virkeligheten var her hjemme i Spania. Søkte opp billige reiser og la selvsagt merke til at prisen steg fra dag til dag, ja utover kvelden også. 

Dagen etter byttet jeg min geografiske posisjon med VPN programmet og vips, 800 kr billigere for samme billetten. Det var bare på 1 reise. Det samme gjorde jeg på leiebil da jeg for ikke lenge siden skulle være en uke i Frankrike. Der sparte jeg 700 kroner.

Det samme er for alle nettbutikker. Du blir rundlurt om du går inn flere ganger og søker på varer. Årsaken er at bedriftene har sine ”sniffeprogram” (cookies) som samler inn data om deg. Først og fremst din IP adresse. Det betyr at de lagrer deg som et besøk og hva du leser på sidene deres. Dermed kan de skreddersy mail og annonser til deg i etterkant. Kjenner du det igjen?

Med dette programmet, SaferVPN, kan jeg garantere deg at du vil bli fornøyd. Med linken her vil du også nå få en god pris.

Lykke til med sikker beskyttelse av dataene dine.

Bruk DENNE linken for å få min pris.

Rate this post

Hits: 8444

Del dette;

4 Kommentar Postet

  • Har ikke hørt noen leverandører som leverer VPN gir noen garantier. Derimot gir de deg 30 dager hvor du fritt kan teste. Det skulle holde for å teste om du kommer inn på DINE sider. Jeg mener det er en bedre løsning enn å gi garantier som det i praksis er umulig å få testet ut. Leverandører kan jo forandre sine systemer over tid.

 1. Hei
  Jeg har lastet ned safervpn og betalt. Fått bekreftet at alt er ok. Likevel får jeg ikke sett programmer på Sumo o.l. Vet du hva jeg kan ha gjort galt? Vært inne på “hjelp” på VPN og fått noen råd, men får ikke opp sidene de anbefaler. Dette gjelder for tlf, nettbrett og pc.
  Mvh Britt Jansen

  • Hei Britt
   Du har ikke fortalt helt hva du har gjort. For å si at du er i Norge, må du gå inn i programmet og velge det land du vil være. Så trykker du “Connect” og ser at programmet knytter seg opp.
   Hvor er du når du prøver dette? Hvilket land?

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.