Hvordan spise en elefant

I en tid før man hadde smarttelefoner med synkronisert elektronisk kalender, hadde  jeg “Time Manager”. Jeg gikk til og med på kurs for å bruke den effektivt. Ting jeg lærte der har jeg tatt med meg videre i livet og hatt stor nytte av.

En av foredragene åpnet med spørsmålet  hvordan spise en hel elefant? Selvsagt fremstår det som en umulighet, men med teknikken “En bit av gangen” er alt mulig.

Men dette innlegget skulle egentlig handle om noe helt annet. Nemlig det å ta ett og ett skritt om gangen på veg til en brukbar fysisk form. Jeg kjøpte for en tid tilbake et slikt armbånd som måler aktivitet. Skritt, puls, kaloriforbruk osv.

I juli passerte jeg en million skritt, og feiret litt for meg selv.

Så nådde jeg en ny milepæl: to millioner…

For meg betyr det at et mål, eller rettere delmål, som illustrerer at hvis jeg i starten av prosjektet ble spurt om jeg skulle ut å gå fra Oslo til Paris, hadde jeg antakelig tenkt meg om. Men nå, noen måneder senere, har jeg altså gått 1.500 km uten  å få så mye som en vannblemme.

Nå ser jeg at alt er mulig og har mine turer og tenker på avstander og morer meg hvert eneste skritt.

Blir du med? Velkommen etter!

5/5 - (1 vote)

Hits: 1813

Del dette;

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.