Dagens smoothie

Smoothies er en drikk laget av frukt, bær og/eller grønnsaker sammen med litt juice, yoghurt eller melk, og ofte isbiter.

En smoothie har litt tykkere konsistens enn juice og dette er en sunn og forfriskende drikk som bidrar med flere gode næringsstoffer kroppen din vil juble over.

Du trenger slettes ikke å være noen stor kokk på kjøkkenet for å lage en smoothies. Alt du gjør er å legge de ønskede ingrediensene i en blender, kjør blenderen til du har fått ønsket konsistens, hell over i ett glass og nyt.

En smoothie kan med god grunn brukes som et mellommåltid. Det gir godt med energi og er både sunt og godt på samme tid.

Raskt å lage er det også. Det som er morsomt er at selv om du kan hente fram tusenvis av oppskrifter, kan du bare sette sammen akkurat som du vil.

Denne komponerte jeg med; Granateple, eple, banan, mintblader og jordbærjogurt.

Del dette;

4 Kommentar Postet

  1. Jeg er så enig. Vi kan også kjøpe ferdig frossen smoothie bl.a Song som er greit her i Norge ute. Tilgang på friske og eksotiske frukter i butikken e

    • Frossen frukt og grønt har vel trolig tapt seg noe, men definitivt bedre enn ingenting. En smart ting med fruktsmoothie er å bruke frosne bær, bananskiver etc. Da slipper man å bruke isbiter for å få den kald.

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.