Rapport fra en treningsuke

Denne uka er jeg alene. Med alle de fordeler og muligheter det innebærer. Både av jobbmessig og av fysisk art.

Søndag
Avleverte mann på flyplass ganske tidlig. Dro hjem og la meg igjen. Sov godt et par timer. Skrev godt på prosjektene mine.

Mandag
Det var tid for stranda. For første gang siden vi kom hjem. Solsenga var så morken at det ble en veldig akrobatisk øvelse å forhindre den i å revne totalt. Det ble gode, dog statiske øvelser ut av det hele. Solsenga ble kastet på veg hjem. Den hadde kanskje gjort sitt? Den var fire år gammel. Nei, den burde ha holdt lenger. Men da måtte den vært oppbevart innendørs, utenfor sol.

Tirsdag
Kom så godt i gang med skriving at alt annet ble satt til side. Ryddet littegrann innimellom, men ubetydelig fysiske utskeielser.

Onsdag
Denne dagen bestemte jeg meg for å trene FØR jeg dro på stranda. Knebøy med hopp er en artig sak. Særlig når du skal repetere 10 ganger. Det gikk fint. Også resten av programmet. Og jeg kjørte kettlebell-programmet i litt forkortet utgave i tillegg. Kjøpte ny solseng med god samvittighet og dro til strands.

Torsdag
Store problemer med å komme meg ut av seng, gå trapper, sette meg og reise meg. Alt på grunn av disse artige knebøyene med hopp. Jeg følte meg nytrent i dag også. Vasker klær. Det gir en viss trygghet.

Fredag
Opp i otta (det vil si kl 09:00) fordi det skulle komme vaskedamer. En utflukt til Carrefour gjør seg, der jeg på måfå kjøpte en ny olabukse. Jeg oppdaget at det var type “slim” først da jeg kom hjem. Er det noen som trenger ny olabukse? Fortsatt kjente jeg meg ganske nytrent, og følte ikke behov for ny treningsøkt. Dagen ble veldig lang, og jeg fant derfor ut at jeg kunne dra til strands i dag også. Leser spennende bok – Barcode av Terje Bjøranger. Kan anbefales på det varmeste! Spennende krim! Selv med høy solfaktor kommer brunfargen sigende. Dette kan fortsette i minst en måned til, faktisk. Sånn er det på Costa Blanca!

Enda er et noen dager før gemalen har tenkt å vende tilbake. Når det gjelder mat har jeg spist spaghetti 5 av 6 dager. Altså et totalt råttent kosthold. Alle mine øvrige planer om besøk hos folk, gåturer, bestilling av legetime etc. har det ikke blitt tid til… Blodsukker er ikke målt i perioden. Men doser insulin er økt betraktelig. Kanskje jeg tør å måle på søndag, for eksempel. 

Jeg egner meg ikke som enslig! Men innser at jeg trenger å øve. Det kommer nye sjanser senere i høst.

Rate this post

Hits: 634

Del dette;

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. En kvinne uten form(er) – Gullalder

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.