Den ene tjenesten er den andre verd, eller….??

Her i huset er det jeg som klipper gemalens hår. Det gjøres med litt ujevne mellomrom. I dag måtte det gjøres, imidlertid, da det har gått mange uker siden sist, og hårer vokser utrolig fort under Sydens sol. Han så nesten ut som en olm geitebukk.

Det er tre millimeter på hårklipperen som gjelder. Hele seansen tar omlag ti minutter. Godmodig og takknemlig som Sørensen er, utbrøt han begeistret at siden han brukte så lite penger på sin frisør, kunne jeg godt få bruke dobbelt så mye.

Etter en kort betenkningstid forsvant min begynnende drøm om flotte frisørbehandlinger, og mine grunnleggende matematikkunnskaper som tross alt sitter der, kom til øyeblikkelig anvendelse. Dobbelt så mye som ingen ting, er jo ingen ting. Takk ska’ru ha! Så lett er jeg ikke å lure, tross alt!

Vi fikk oss en god latter uansett, da. Og jeg går nok til frisør så ofte som jeg vil heretter også! 

Rate this post

Hits: 457

Del dette;

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.