Er eldre mennesker verstinger på nett?

I morgen kommer en ny episode i Pensjonistpodden. Vi rører litt i nettroll-gryta.

Da Morten Hegseth opptrådte med krone på hodet og pyntet til fest for øvrig på finaledagen av Skal vi Danse for en tid siden, ble det bråk. 50 år etter at homofili ble avkriminalisert i Norge, sitter mange rundt på pc-ene sine og skriver hetsende og stygge kommentarer til Morten.

I stedet for å overse det og gremme seg i stillhet, ringte han opp én av de som hadde uttrykt seg stygt. Godt og modig gjort! Vedkommende kunne bare beklage og sa at det var ikke ment så stygt. Men det var stygt og det ble mottatt som stygt.

Vi prater litt om hva som gjør at godt voksne mennesker tar til tastaturet og velter utav seg kvalmende innhold. Under fullt navn. Tror de at de er anonyme?

Paralleller blir selvfølgelig trukket til de to middelaldrende komikerne som denne høsten har vært innom rettsvesenet for å ha liret av seg høyst upassende kommentarer, forklart som humor. Denne gangen er det komikerne selv som får støtten av kommentariatet.

Endelig er vi innom 1951 med smått og stort som skjedde dette Herrens året.

Lytt i morgen, da vel! Og vi er så glade hvis vi får kommentarer på det vi gjør! 

Rate this post

Hits: 484

Del dette;

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.