Husker du M.A.S.H.?

Denne uka får du, som vanlig, litt av hvert i Pensjonistpodden. Blant annet starter vi en ny spalte: MIMRETOPPEN

Først slår vi et slag for organisasjonen Too Good To Go. Det handler om matsvinn og redding av mat. Du kan kjøpe mat som er igjen i matbutikker og serveringssteder når de skal stenge for dagen. Last ned appen og redd mat du også.

Mesteparten av tiden går med til å snakke om 1950. Dette blir nemlig starten på å se tilbake på hvert år fra 1950 og langt framover. Vi er kjempeglade om du har noe å bringe om hva som skjedde ett av årene på 50-tallet. Vi starter opp med blant annet å mimre litt om M.A.S.H., komiserien som handler om Korea-krigen, som startet nettopp i 1950.

Det er tross alt slik at når man blir eldre, er det mer og mer stas å se tilbake på barndom og ungdomstid.

4.9/5 - (19 votes)

Hits: 1187

Del dette;

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.