Styrt avvikling

Den forretningsmessige overskriften her kan skape bekymring, kanskje. Hva er det som skal avvikles? Er det Spania-livet, er det skilsmisse på gang mellom Sørensen og meg? Neida, det er mer pragmatisk enn som så.

Det går mot sommer og vi skal ut på langtur, som tidligere meldt. Er det kanskje dumt å melde om sånt? Det kan virke som en direkte invitasjon til tyver og annet pakk, muligens. Men saken er jo at vi tar med oss det vi har av verdi for å levere til den oppvoksende slekt. Vel, de er nok, når sant skal sies, godt voksne alle sammen. Det må bety at det er vi som er blitt litt tilårskomne. Poenget er at heretter blir det ikke mye av jordisk verdi å spore. Vi skal reise lett resten av livet.

Men nå snakket jeg meg fullstendig bort. Det var denne styrte avviklingen. Det dreier seg om en plante. En plante jeg har holdt liv i siden i mars. Hele to måneder. Det tror jeg må være personlig rekord. Jeg fikk dem til bursdagen min av våre kjære danske venner. Hadde det ikke vært for at vi skal reise bort snart, hadde jeg tatt mål av meg til å holde den i live svært mye lenger. Nå går det altså mot styrt avvikling. Som det tydelig går fram av bildet. Den har ikke fått vann på over en uke nå. Jeg tror ikke planter føler fysisk eller psykisk smerte. Derfor får den stå der og dø i all sin prakt.

Hva med alle de andre, spør du kanskje. Vel, det er ingen andre. Jeg har brent opp så mange gjennom årene, at jeg har lært. Ikke at jeg har brent opp rent personlig, det er solen som gjør det, men jeg satser nå heller på kvalitet framfor kvantitet.

Hvordan overlever dine planter om sommeren? 

Rate this post

Hits: 996

Del dette;

2 Kommentar Postet

  1. De plantene jeg tror har en sjanse, blir gravet ned i blomsterbedet. De som krever ofte vanning, forsøker jeg å finne et godt hjem til. Hvis det ikke er noen velfungerende gode hjem i nærheten, så plasseres de ved nærmeste container. Da er det ikke lenge før de er omplassert!

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.