En ergerlig innrømmelse

Vi mennesker skal kroppslig sett være på topp når vi er 25 år, sies det. Mulig at det mentale vanligvis topper seg litt senere. Det kan godt hende.

Men jeg kan love deg at det på et tidspunkt begynner å gå helt galt! Det som jeg har merket når jeg krøpet over dette magiske 60-tallet er at det er vanskelig å holde styr på hendelsesforløp og persongallerier i TV-serier. For eksempel var Broen 1, 2 og 3 fantastiske serier der jeg holdt tritt med handlingen fra gang til gang. Det samme kan ikke sies om årets sesong. Jeg klarer simpelthen ikke å følge med! Gemalen og jeg sitter og kommenterer annenhver gang:

– Hvem var han igjen?

– Hvordan kjenner de hverandre?

– Har vi sett henne før?

Etc. etc. etc.!!!

Det føles nesten meningsløst å se på. Jeg KLARER IKKE å få gangen i det. Kontrasten ble ekstra stor da vi i går kveld skulle se på Tause vitner, som er en enkeltstående kriminalsak som vises i to omganger på fredagskveldene på NRK1 for tiden. Jeg ble så glad! Jeg skjønte alt! Jeg klarte å følge med, og fikk ganske tidlig mistanker om hvordan ting hang sammen også.

Egentlig er dette litt deprimerende. Nå gjør det ikke så mye med akkurat Broen, da. Det er definitivt at dette er siste sesong. Og den ligger på nrk.no, så man kan se og se og se igjen og igjen, helt til man får alt til å stemme. Men det kommer vel flere sånne krimserier med en ukesepisode er jeg redd. Skikkelig redd!

PS: Sørensen innrømmet at han hadde noe av det samme problemet. Selvfølgelig bare “noe”. Jeg skal gi’n “noe”, jeg. Han er nemlig enda eldre enn meg…

Har du merket noe sånt?

Bildet er en faksimile fra nrk.no sin omtale av Broen, sesong 4 //

Rate this post

Hits: 1132

Del dette;

6 Kommentar Postet

  1. Ja, lenge siden det begynte, men det kan ha en sammenheng med at jeg sover litt for ofte når jeg prøver å se TV.

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.