Forfengeligheten kjenner ingen aldersgrense

//reklame

 

Kanskje er du som meg? Du lurer på hvorfor alle disse unge, vakre jentene bruker time etter time foran speilet for å bli enda vakrere før de skal på fest? Og kanskje ikke på fest en gang. Kanskje de bare skal på skolen?

Har man nådd middagshøyden har de fleste av oss innsett at vi får “værra som vi er når vi itta vart som vi sku” for å sitere Ole Ivars. Men er det helt sant? Er det ikke litt botox her og der? Eller litt løfting av ting og tang? Jeg skal innrømme at jeg nå har gjort et inngrep. Jeg har fått ordnet på øyenbrynene mine. Jeg synes det er flott å se et ansikt som er vakkert innrammet av flotte øyebryn. Og det er noe jeg aldri har vært velsignet med. De har liksom sluttet midt på, om du skjønner. Det er ikke sikkert det er det du tenker på når du ser bildet under her, men når du er blitt gjort oppmerksom på det, er det ikke annet du ser heretter, det kan jeg love deg!

– Kjekk og grei, men dårlig med øyenbryn, kan vi vel konkludere.

Jeg har vurdert tatovering. Men må si at de jeg har sett, med lilla, smal strek i en bue over øyet ikke er akkurat det jeg har forbundet med denne vakre innrammingen av ansiktet. Derfor har jeg ikke turt. Sånn vil jeg ikke se ut! The Beauty Palace, mellom la Zenia og Cabo Roig i Orihuela Costa, der jeg overlater klippingen av håret til kjempedyktige Mette nå etter at jeg har flyttet tilbake til Costa Blanca, kom jeg over en brosjyre til en dame som driver med permanent makeup av bryn, blant annet. Etter en annen metode enn de tidligere nevne lilla tegningene. Hun driver med såkalt microblading. Det vil si at hun manuelt stikker på plass små hår som gjør at det hele ser helt naturlig ut. Det er raskt, nesten totalt smertefritt, og varer i hvert fall et år, før man må fylle på. Selv om jeg ser noe død ut på venstre side, viser dette bildet før og etter. På det til venstre har hun tegnet opp hvor grensene for brynene skal gå. Made up, heter facebooksiden hennes.

– Etter 30 minutter med Joanne Tomkinson Foto: Joanne Tomkinson

Det hele var gjort på rundt en halv time. Jeg skal smøre på noe vaselinaktig to ganger per dag i en uke, og skal tilbake for oppfølging om en måneds tid. Denne timen er inkludert i prisen.

Microblading gjøres mange steder, sikkert, men som alt annet, er det en god del rimeligere å gjøre det i Spania enn i Norge. På nettet har jeg sjekket at prisen i Norge ligger på ca 3.000 kroner. Jeg betalte 250 euro, hvilket utgjør ca 2.360 kr for øyeblikket.

Jeg får ikke betalt for å reklamere for Joanne Tomkinson, som driver firmaet Made Up. Men når man er fornøyd, så hvorfor ikke? Og som den lovlydige blogger jeg er, merker jeg for sikkerhets skyld innlegget som reklame.

Det øverste bildet er lånt fra Adam og Eva i Trondheim. Det viser med all mulig tydelighet hvilken fantastisk teknikk dette er.

3.5/5 - (2 votes)

Hits: 3445

Del dette;

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.