City of Angels – Bangkok – Krung Thep Mahanakhon – the Big Mango

Snart tar Norwegian og Dreamliner meg til smilets land. Bror fyller 60 og jeg reiser over for å feire hans dag. Det blir stor stas og innta Bangkok i 14 dager.

Han bor midt inne i landet og der har jeg vært før, så denne gangen skal vi være sydøst i landet.

Streetfood fra de tusen små restauranter har vært vår plan nå i mange måneder.

Vi har sett mange hundre videoer og lest reiseblogger til øyet har blitt stort og vått.

I flere år har jeg fulgt bloggen til Mark Wiens (https://migrationology.com/ ). Han lever og ånder for mat og har det å reise å spise som både hobby og arbeid. Hans vlogger er verdenskjent og han har mer enn 1.000.000 følgere. Hans e-bøker er fantastiske og gir inspirasjon til å prøve nye ting.

Det skal også utforskes lokale steder omkring Bangkok. Et must er å dra ned til Hua Hin og spise hummer og sjøkreps. Man sitter deg på fortausrestauranten og ser på mens hummeren forvandles fra sprell levende til den er ferdig på grillen, delt i to.

Det blir også god tid til å se og besøke de mange parker og templer. Skal bare huske å pakke noe korrekt klær for slikt. Smarte billettkjøp gir en hel uke med opplevelser.

Kanskje en fisketur på innsjøen ikke langt fra Bangkok?
Website: http://www.bungsamran.com/

Thailand er jo kjent for SPA og Thai Massasje. Det gleder jeg meg til.  Shopping hører med og MBK (Website: http://www.mbk-center.co.th/ ) har pekt seg ut for oss som elsker elektronikk og gadgets av alle slag. MBK, here we come.

Men først og fremst er dette et eldorado for matopplevelse. Jeg tror jeg skal sultefore meg i om lag 1 uke før jeg drar. haha

Er også litt spent på om det blir litt mye oppstyr den dagen jeg lander i Bangkok, fordi det er dagen da den forrige kongen skal begraves. Alle må gå med svart overdel i 4 dager. Wish me luck.

Takk til Mark Wiens for lånet av bilder:

Rate this post

Hits: 2740

Del dette;

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.