Nytt liv til Gullalderen

Det har vært taust her lenge, fra begge skribenter. Nå går annerledesåret 2020 mot slutten og vi kan oppsummere litt.

Dette har vært året der man har blitt veldig godt kjent med seg selv, har brukt munnbind for første gang og fått satt sine sosiale antenner på prøve.

Etter en usedvanlig våt høst, lengter vi etter sol, sol, sol og tørt, varmt vær UTEN covid-19. Denne koronaen (årets ord 2020) har satt spor! For mange ganske ettertrykkelig også. En god del av de som har vært syke kan melde om senskader som nesten ikke vil gi seg. Dødstallene er mangedobbelt flere enn i et vanlig influensaår. På verdensbasis. Dette året vil være historisk, og sannsynligvis det mest spesielle som alle vi som lever nå, vil oppleve i hele vårt liv.

Her i huset har vi ikke brukt så mye tid på å klappe på verandaen. Vi har heller tatt ansvar for å bringe litt glede inn i de tusen hjem, i form av å produsere Pensjonistpodden ukentlig. Vi trives med å ha et felles prosjekt å jobbe med. Vi er viet en del oppmerksomhet for poden, og var blant annet på God Morgen Norge en tur. Det igjen har medført at vi lettere kommer i kontakt med folk som vil være med og gi gode råd, for eksempel. Dette kommer til å fortsette neste år også, er jeg ganske trygg på. Vi har jo til og med en sponsor, som vi ikke kan skuffe. Seniornett betaler det det koster å publisere. Vi skulle gjerne hatt en sponsor til som kan betale det usedvanlig flotte studioet vi har anskaffet. Nå er lyden blitt kjempegod, og det betyr en del, når det er lyd man skaper.

Til å ha tråkket oppå hverandre et helt år synes jeg det har gått veldig bra. Det er nok mange forhold som har blitt satt på prøve dette året. Spesielt der man både har hatt hjemmeskole og hjemmekontor. Ikke sikkert de vil karakterisere det som en gullkantet tid.

Vi, derimot, befinner oss fortsatt i en gullalder, og gleder oss til større aksjonsradius når vaksinen er tatt. Kanskje i februar?

Hvordan har ditt korona-år vært?

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Your email address will not be published.